Worden wie je bent


RIBW Overijssel ondersteunt mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het vormgeven van hun leven. We helpen om een eigen plek in de samenleving te vinden, tussen andere mensen in de wijk. Zo zijn we samen in beweging om te Worden wie je bent.

 

‘Worden wie je bent’ is een mensvisie die uitdrukt dat iedere dag anders is en zijn eigen uitdaging kent. Je bent nooit ‘af’ én je bent wie je bent. RIBW Overijssel helpt hierbij en biedt al jarenlang persoonlijke, vakkundige ondersteuning en bescherming aan cliënten, mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen wij niet alleen, maar samen. Samen met cliënten. Maar ook samen met hun naasten, onze samenwerkingspartners en medewerkers, waaronder ervaringsdeskundigen.

 

Wij geloven in de kracht en de mogelijkheden die de mens bezit. Wij streven ernaar om met elkaar te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de veranderingen in de samenleving. Zo blijven we in beweging en spelen we op innovatieve wijze in op wat er om ons heen gebeurt.

 

Via kunst en cultuur geven mensen op creatieve wijze uitdrukking aan hun gevoelens, welzijn en/of hun herstelproces. Kunst en cultuur boeit, fascineert en kan mensen helpen hun pijn te dragen en te werken aan herstel. Zo werken we samen aan een zorgzame samenleving waarin we omzien naar elkaar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.