Concordia, film theater en beeldende kunst in hartje Enschede

 

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend.

 

Met filmtheater en beeldende kunst. Maar ook met onze concordia shop, vol met kunst en design: lokaal en duurzaam. En met onze kunstuitleen. En onze faciliteiten zijn natuurlijk ook te huur voor je evenement of bijeenkomst of kom flexwerken in ICON053.

Maar ook online. Zo kan je 24/7 terecht in onze -almaar groeiende – livestream theaterbibliotheek met allerlei voorstellingen variërend van wereldmuziek tot klassiek en van jeugdtheater tot toneel.

 

Met Picl kijk je nieuwe arthouse-films gewoon thuis op de bank. Een aantal films die je normaalgesproken bij ons in de zaal zou bekijken, beleven nu hun première op Picl. Zo hoef je niets te missen en zie je ook eens wat nieuws.

Voor zowel Picl als onze livestream bibliotheek geldt dat je kunt kijken op je computer, tablet of telefoon en via een Chromecast ook op je tv.

 

Wil je je kunsthart ophalen en ben je toe aan een wandelingetje? Loop dan even langs bij Expo 5 aan de Langestraat voor de gratis 24/7 Video-estafette.

 

In de webshop is het grootste deel van het assortiment te verkrijgen en woon je in de buurt dan komen we je bestelling gratis en persoonlijk bij je langsbrengen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.