30 Mei 2024 De Kunstveiling: From street to art

Help ons de strijd tegen kanker te steunen!

Op 6 juni aanstaande gaan een aantal deelnemers van het Leger des Heils de uitdaging aan om al lopend, ieders met zijn/haar eigen rugzak, deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Een jaarlijks event waarbij er zoveel mogelijk geld op wordt gehaald om onderzoek naar kanker te bekostigen.

Daarom organiseren wij op donderdag 30 mei van 15:00 tot 18:00 een crowdfunding evenement in de vorm van een veiling bij het culturele bolwerk ‘Tankstation’.

Tijdens deze kunstveiling worden er kunstwerken verkocht, gemaakt door mensen die drempels hebben ervaren in hun leven waardoor ze in specifieke situaties zijn beland. Deze mensen zijn gekoppeld aan diverse buurtinstanties waaronder RIBW, Aveleijn, en Tactus, in samenwerkingsverband met Kunst & Welzijn.

Jouw aanwezigheid en biedingen maken echt het verschil!

Alle opbrengsten van deze middag gaan rechtstreeks naar het KWF voor kankeronderzoek. Laten we samen strijden tegen kanker en hoop brengen aan hen die getroffen zijn. Jouw steun maakt echt een verschil!

Graag ontvangen we gasten die oog hebben voor kunst en cultuur en bereid zijn om een bijdrage te doneren d.m.v. de aanschaf van een te veilen stuk. Startbod is vanaf 40,- en rechtstreeks via een dan te ontvangen QR-code te doneren.

Let op: aanmelden voor de gastenlijst kan nu, maar wees snel! Plekken zijn beperkt.

De Kunstveiling: 
30 mei 2024 | Tankstation, Enschede | 15.00 uur – 18.00 uur | 
Tags:
,


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.